Пісне меню
Обрати інший заклад
X
Піцерія “У сестер” (обрано)
Замовлення за телефонами:

+38 (0532) 60-64-15;
моб.: +38 (095) 541-06-31

Без вихідних з 10:00 до 23:00

Доставка

Пісне меню

 

Город (помідори св., огірки св., перець болг., цибуля синя, часник)

200 г

Домашні різносоли (капуста пелюстка, капуста кв., помідори мар., огірки сол.)

300 г

Опеньки мариновані

150 г

Капуста квашена

150 г

Капуста пелюстка

150 г

Огірки солоні, помідори солоні

100 г

Сьомга с/солона

50 г/20 г

Оселедець з цибулею

100 г

"Оселедець до чарочки" (оселедець, картопля відварна, цибуля синя) 240 г

Піца «Вегетаріанська» пісна (гриби, помідор, маслини, перець болг., цибуля)

280 г

 

 

Лісничок (опеньки мар., огірок солоний, цибуля,олія)

150 г

Домашній (помідори, огірки, перець болг., цибуля, олія)

130 г

Асорті зі свіжих овочів (помідори, огірки, перець, капуста, олія)

170 г

Салат з  капусти з  олією

130 г

Заяча радість (капуста, морква, цибуля зел., кріп, олія)

150 г

Весняний (капуста, огірок, олія, кріп)

150 г

Лілея (капуста, перець болгарський, цибуля, олія)

150 г

Дачна ділянка (капуста, перець болгарський, помідори, грінки, листя салату, заливка гірчична)

200 г

Хуторянка (капуста квашена., морква по-корейськи, буряк, зелень, олія)

150 г

Вітамінний (буряк, морква, гарбуз, олія)

160 г

Салат з буряка з чорносливом та горіхом (буряк, чорнослив, горіх, заливка часникова, олія)

150 г

Староукраїнський (капуста квашена, огірки солоні, цибуля, олія)

180 г

Венігрет (буряк, морква, картопля, квасоля, огірки солоні, капуста квашена, цибуля, олія)

150 г

Дамська забаганка (кальмари, креветки, огірки свіжі, помідори, перець болгарський, олія)

150 г

Чорноморський (морський коктейль, сьомга с/с, помідори, огірки, перець болгарський.,лист салату, сік лимону, олія)

150 г

З тунцем (тунець консервований, лист салату, помідори свіжі, огірки свіжі, перець болгарський, цибуля синя, оливки, сік лимону, кунжут, соус "Унагі" 220 г

З сьомгою-гриль по-східному (філе сьомги, смажене на грилі, авокадо, яблука, перець болгарський, лист салату,соєвий соус,гірчиця французька, олія оливкова,

оцет бальзамічний, мед,кунжут)

220 г

Морква  по-корейськи

150 г

 

 

Борщ пісний 400 г

Уха з сьомги

240 г

Уха з рибою (кликач, сьомга)

240 г

Суп грибний

240 г

Суп овочевий

240 г

Пиріжки пісні ( з картоплею, з капустою) 70 г

 

 

Стейк з сьомги 170 г

Сьомга з овочами (на пару)

90/150 г

Сьомга відварна або смажена

100 г

Гриби смажені з цибулею

120 г

Капуста тушена з грибами

130 г

Кликач смажений з цибулею

90 г/10 г

 

 

Прісні на воді, термін приготування 20 хвилин

 

Вареники з картоплею

10 шт./300 г

Вареники з картоплею та грибами 10 шт./300 г

Вареники з капустою

10 шт./300 г

Вареники з вишнею 10 шт./300 г

 

 

Деруни звичайні (без яйця)

4 шт./160 г

Деруни з грибами (без яйця)

4 шт./230г

Картопля відварна (з засмажкою)

200 г

Картопля смажена з грибами та цибулею

220 г

Картопля по-селянськи (картопля в шкірці з часником та зеленню)

230 г

Картопля смажена з цибулею

180 г

Картопля Фрі"

200 г

Каша гречана (з засмажкою)

200 г/30 г

Рис відварений (з засмажкою)

200 г/30 г

Різотто з овочами (рис, горошок зелений, помідор св., перець болг.)

260 г

 

 

«Райське яблучко» (яблуко, банан, апельсин, горіх грецький, родзинки)

110 г

«Яблуко запечене»

160 г
«Штрудель яблучно-вишневий" 100/20 г